Svenska elitserien
8 månader sedan
Profilbild EH

Efter en lyckat grundserie så är vi nu framme i slutspelet där Monarchs tar sig an EsportsAdviser i den ena semifinalen och i den andra semifinalen har vi Lilmix mot Wildfire. Jag kommer att lägga fokus på den andra matchen här då jag tycker att lilmix ska kunna vinna detta relativt enkelt.

 

21:30 Lilmix – Wildfire

 

Seriesegrande lilmix kliver in i denna match som favoriter med all rätt men den stora frågan som ställs är ifall lagen ska klara av att avancera till final eller om man precis som förra året ska vika ner  sig i semifinalen. Samtliga spelare i laget har LAN erferanhet sedan tidigare och några som funnits med länge är Pyth och quix där den förstnämnde har representerat lag som NIP, Godsent och Luminosity. Det finns även en individuell nivå hos spelarna som är väldigt hög där framförallt b0denmaster visat upp riktigt bra spel vilket också belönats då han blev månadens spelare i April

 

Laget ska ha bra koll på hur sina motståndare spelar samt vad för kartor man är bekväma på. Enligt spelarna själva så är man väl förberedda för denna semifinal och laget har en hel del att leva upp till efter förra årets semifinalförlust samt att man på pappret har ett betydligt bättre lag än sina motståndare

 

Wildifre kom på en fjärde plats i grundserien och rankas enligt mig som det sämsta av dessa fyra lag. Laget vet om att man kliver in som underdogs i denna match och att man har allting att vinna medan pressen ligger på lilmix. Det finns bra spelare i laget som t.ex. ZER och det gäller att han spelar sin absoluta bästa CS för att Wildfire ska ha någon chans här.

 

Svenska Elitserien är ingenting man vanligtvis kan spela på vilket gör att spelbolagen omöjligt kan ha 100% koll. Får vi inte se en repris på förra årets choke av lilmix utan att spelarna levererar det man kan och gjort under säsongen så kan detta möte bli ensidigt och ta slut snabbt. Laget är så pass mycket bättre att man ska klara av att vinna med 2-0 och göra det med minst 3 rundor (16-13) på båda kartorna.

 

spel:

Lilmix – 1.5 @ 2.25 5/10u bet365

Lilmix -2.5 map 1 @1.80 5/10u bet365

Lilmix -2.5 map 2 @1.80 5/10u bet365

 

avatar

EsportRecon för dig som är över 18år

Kunskap och skicklighet spelar en viss roll när det gäller vadslagning. Är man påläst och kunnig ökar sannolikheten att man kan förutspå vilket lag som vinner en match. Problemet är att även andra spelare är pålästa, och förmodligen gör samma förutspåelse som du. Det gör att oddsen går ner, och det blir svårt att vinna en storvinst. För att vinna stora summor pengar på vadslagning krävs, ja just det, tur.


Läs mer på stodlinjen.se