EPL: Lucid Dream – MVP PK
4 månader sedan
Profilbild EH

12:00 Lucid Dream – MVP PK

 

EPL fortsätter och denna gång är det i region Asien som vi väljer att ha ögonen på när koreanska MVP ska möta Thailändska och det är två lag som har bra form men jag tycker någonstans att koreanerna har byggt upp någonting fint senaste veckorna och EPL är en turnering man mer än gärna vill ta sig vidare i.

 

Lucid Dreams har kommit igång riktigt bra med sina nya lineup och efter 32 kartor så har man lyckats med att vinna 24 av dessa. Laget kommer efter en tid tillsammans kunna utmana topplagen i Asien på riktigt men frågan är om man är där än?  Man vann förvisso senaste gången dessa lagen möttes utan problem med 2-0 men ju längre tiden går ju enklare blir det för motståndaren att se hur man spelar och det som skiljer toppen mot botten i en region som t.ex. Asien är att topplagen vet hur man utnyttjar motståndarnas svagheter och inte bara spelar sitt egna spel och där tror jag inte att thailändarna riktigt är än.

 

Laget har visat att man kan lira en hel del kartor dock och frågan är hur tankarna går inför mötet mot MVP som gjorde en bra turnering i Sydney. Jag tror att man kommer att välja Mirage då det smartaste valet för MVP är att plocka bort Nuke här. Det är en karta man levererat bra på hittills men också den absolut enklaste kartan i spelet och som exakt alla spelare kan spela.

 

MVP PK var med i IEM Sydney där man chockerade många inklusive mig med sitt spel och jag blev förvånad över hur bra man faktiskt spelade. Det fanns hela tiden en tanke bakom vad man gjorde och framförallt var man orädda samt spelade utan respekt mot dem mer etablerade lagen. Det ser ut som man tagit med sig detta tillbaka till Asien då man hunnit med att vinna 4/4 matcher men framförallt slagit Tyloo 2 gånger om.

 

Ska MVP bli nästa Asiatiska lag att kliva över tröskeln och lyckas att kvalificera sig till internationella event så är det matcher som denna mot Lucid Dreams man måste kliva in och sopa undan utan problem. Har en del svagheter i sin mappool och sitt spel fortfarande men det syns att laget är i en utvecklingsfas men 34 vinster på 46 matcher visar precis som för Lucid Dreams att man har börjat bygga på något intressant och det ska bli kul att se vad laget kan lyckas åstadkomma. För tar man med sig spelet man hade i Sydney så får man mer än gärna fortsätta kvalificera sig till events med EU och NA lag då det var extremt kul att se på.

 

Sammanfattning:

 

Båda lagen är relativt unga i sig men med Sydney med sig i bagaget så känns det som att MVP rider på en våg just nu och jag är för första gången på länge ganska hypad över att följa ett asiatiskt lag igen och se vad man kan åstadkomma. MVP har även efter Sydney visat att det eventet inte var någon engångsgrej utan laget är redo att ta nästa kliv.

 

Det borde inte bli någon överkörning åt något håll men MVP är inne i ett flow just nu och fortsätter man spela som man gjort senaste veckorna samt inte gör några misstag i vetoprocessen så finns det goda chanser till att vi får se en 2-0 vinst här.

 

Spel:

 

MVP.PK -1.5 @1.90 5/10u

avatar

EsportRecon för dig som är över 18år

Kunskap och skicklighet spelar en viss roll när det gäller vadslagning. Är man påläst och kunnig ökar sannolikheten att man kan förutspå vilket lag som vinner en match. Problemet är att även andra spelare är pålästa, och förmodligen gör samma förutspåelse som du. Det gör att oddsen går ner, och det blir svårt att vinna en storvinst. För att vinna stora summor pengar på vadslagning krävs, ja just det, tur.


Läs mer på stodlinjen.se